În cazul dezacordului cu rezultatele examenului de obținere a permisului de conducere, persoanele examinate le pot contesta


În cazul dezacordului cu rezultatele examenului de obținere a permisului de conducere, persoanele examinate le pot contesta Aspiranții la permisul de conducere au șanse mai mari de a-l obține. Aceasta deoarece, persoanele examinate pentru obținerea permisului de conducere vor avea dreptul să conteste rezultatele obținute, în totalitate sau parțial în termen de două zile lucrătoare de la data examenului contestat, inclusiv să solicite accesul la imaginile video a examenului contestat, în regim de vizualizare.

Potrivit Metodologiei, contestarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere se poate face în cazul în care persoana examinată nu este de acord cu rezultatele obținute ăn urma examinării la una dintre probele examenului şi/sau a examenului în ansamblu în timpul examinării şi/sau după finalizarea acestuia.

Este de menționat că foarte mulți aspiranți la permisul de conducere nu reușesc să își ia carnetele de șoferi pentru că pică proba practică. Majoritatea din ei, susțin că sunt picați intenționat de către polițiștii care îi examinează pentru ca aceștia din urmă să le ofere bani pentru a fi promovați.


Опубликовано: 12:38 26/10/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: