Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a conferit înalte distincții antrenorilor, sportivilor și lucrătorilor din domeniu


Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a conferit astăzi antrenorilor, sportivilor și lucrătorilor din domeniul culturii fizice și sportului titlurile și categoriile sportive. Distincțiile sunt acordate conform Clasificației Sportive Unice а Republicii Moldova реntru anii 2018-2021.

Prezent la eveniment, ministrul Educației, Culturii și Cercetării a felicitat antrenorii și sportivii pentru rezultatele lor remarcabile obținute la diverse competiții naționale și internaționale menționând că aceste distincții nu reprezintă altceva decât recunoașterea rodului muncii lor.

Menționăm că conform ordinului ministrului Educației, Culturii și Cercetării nr. 1735/2019 au fost conferite următoarele titluri sportive: „Antrenor Emerit al Republicii Moldova”, „Lucrător Emerit în domeniul culturii fizice și sportului din Republica Moldova”, „Maestru al Sportului”, „Maestru Internațional al Sportului”, „Maestru Emerit al Sportului” și categoria sportivă „Candidat în Maeștri ai Sportului”.

Normele, cerinţele și condițiile de conferire a titlurilor și categoriilor sportive se stabilesc în baza particularităţilor dezvoltării ramurilor de sport. Ele sunt determinate de indicii prevăzuţi de clasificaţia din ramurile de sport respective.


Опубликовано: 15:50 15/01/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:


 
X

LIVE AccentTV