Igor Dodon: Accesul pe Stadionul "Dinamo" din Chișinău va rămâne gratuit


Accesul pe Stadionul "Dinamo" din Chișinău va rămâne gratuit pentru sportivii amatori și pentru copii. Despre acest lucru a scris președintele Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

"Fiind un adept al practicării sportului și un promotor al modului sănătos de viață, nu am putut lăsa fără răspuns zecile de mesaje primite zilele acestea de la sportivii amatori", a scris șeful statului.

Președintele Dodon scrie că a discutat deja cu responsabili din Guvern, iar printre soluțiile la care s-a ajuns este și accesul liber și antrenamente gratuite pe teritoriul stadionului pentru sportivii amatori și pentru copii.

De asemenea, șeful statului a solicitat Primăriei municipiului Chișinău să identifice soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii Stadionului „Dinamo”, dar și pentru amenajarea/instalarea cât mai multor zone și terenuri sportive în oraș accesibile pentru toate categoriile de populație.

"Sportul este baza dezvoltării durabile și sănătoase a oricărei societăți. Vă promit că și pe viitor voi promova și proteja inițiativele de dezvoltarea a sportului în țara noastră", a conchis președintele Dodon.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, la stadionul Dinamo din Capitală au început să se perceapă taxe pentru folosirea benzilor de alergare în aer liber.

Informațiile privind intrarea cu plată la stadionul de stat au fost distribuite pe rețelele de socializare.


Опубликовано: 14:44 03/02/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:


 
X

LIVE AccentTV