Șeful statului a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena” (GALERIE FOTO)


Președintele Igor Dodon a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena”, ale cărui lucrări de construcție se află la etapă finală, în proporție de 99%.

Șeful statului a constatat cu satisfacție calitatea înaltă și volumul impresionant al lucrărilor efectuate.

În context, Igor Dodon a ținut să remarce că în urma discuțiilor cu prim-ministrul, Ion Chicu, s-a decis că deschiderea oficială a Complexului va avea loc pe data de 1 mai 2020.

Totodată, deja în primele săptămîni ale lunii mai aici vor fi organizate competiții internaționale la water-polo, volei și baschet, dat fiind că Complexul sportiv a atras atenția sporită din partea mai multor federații sportive străine, inclusiv a Asociației Europene de Baschet.

De asemenea, președintele Dodon a reiterat că Republica Moldova are nevoie de asemenea obiecte, care nu există nici în țară și nici în regiune.

Ținem să menționăm că sala mare, cu o capacitate de 5500 de spectatori, este multifuncțională și poate găzdui atît competiții sportive, cît și evenimente culturale. Complexul sportiv include cîteva piscine, terenuri de tenis, sală de fitness și zonă SPA.

La final, președintele țării a subliniat importanța deschiderii în cadrul acestui complex a secțiilor sportive pentru copii, inclusiv din familii defavorizate.
Șeful statului a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena” (GALERIE FOTO)Șeful statului a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena” (GALERIE FOTO)Șeful statului a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena” (GALERIE FOTO)Șeful statului a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena” (GALERIE FOTO)
Șeful statului a vizitat Complexul sportiv “Chișinău Arena” (GALERIE FOTO)


Опубликовано: 16:53 12/02/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:


 
X

LIVE AccentTV