Pavel Voicu a participat la inaugurarea Sălii de Sport în cadrul Detaşamentului salvatori şi pompieri sectorul Ciocana


Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a inaugurat astăzi o sala de sport în cadrul Detaşamentului Salvatori şi Pompieri din sectorul Ciocana, renovată recent, iar cu această ocazie a fost organizată și competiția ,,Cupa Ministerului Afacerilor Interne la tenis de masă”.

La deschidere a participat ministrul Pavel Voicu, şeful IGSU, Mihail Harabagiu, reprezentanţii Federaţiei de tenis de masă, angajați din toate subdiviziunile și sportivi din cadrul MAI.

În cadrul acestei acțiuni, ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu a menţionat despre rolul practicării sportului de angajații ministerului și beneficiile acestuia, dar și despre preocuparea conducerii MAI, în vederea îmbunătățirii infrastructurii sălilor de sport.

Totodată, ministrul a menționat că această sală sportivă va oferi angajaților și copiilor care practică sportul în cadrul CSC Dinamo, posibilitatea de a organiza diferite competiții, în condiții mai bune.

Astfel, în sala proaspăt renovată a avut loc competiția la tenis de masă ,,Cupa Ministerului Afacerilor Interne la tenis de masă”, la care au participat angajaţi din cadrul instituțiilor subordonate Ministerului.


Опубликовано: 15:34 06/03/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:


 
X

LIVE AccentTV