Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de rămas-bun cu Ambasadorul Republicii Belarus (VIDEO)


Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Serghei Ciciuk, Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, în legătură cu încheierea misiunii sale diplomatice în țara noastră.

Demnitarii au discutat mai multe chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre Moldova și Belarus, menționînd importanța consolidării prieteniei îndelungate dintre popoarele noastre și exprimîndu-și speranța că prin eforturi comune vom depăși cu succes criza legată de pandemia globală. Totodată, părțile au făcut un schimb de opinii vizavi de mecanismele de combatere a răspîndirii virusului COVID-19, care sînt aplicate în țările noastre.

În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-belaruse, Igor Dodon a semnat un Decret privind conferirea domnului Serghei Ciciuk, a înaltei distincții „Ordinul de Onoare”.

Șeful statului i-a urat diplomatului succes în activitatea sa de mai departe, exprimîndu-și încrederea că succesorul său la această funcție va contribui la dezvoltarea continuă a parteneriatului reciproc avantajos dintre Moldova și Belarus.Опубликовано: 11:51 25/03/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:


 
X

LIVE AccentTV