Partidul Socialiștilor a desfășurat Ziua Națională de informare politică


Partidul Socialiștilor a desfășurat Ziua Națională de informare politică

Indiferent de situație, socialiștii sunt mereu aproape de popor. În acest weekend, în zilele de 20 și 21 iulie, Partidul Socialiștilor a desfășurat Ziua Națională de informare politică, ceea ce deja a devenit o tradiție. În această zi, deputații fracțiunilor parlamentare, consilierii la toate nivelurile, activiștii PSRM și Garda Tînără au mers pe străzile orașilor și satelor pentru a comunica cu oamenii, pentru a-i asculta, pentru a le vorbi despre situația din țară și pentru a răspunde la întrebări.

Multe dintre răspunsurile la aceste întrebări se conțin în ultimul număr al ziarului „Socialiștii”, care în aceaste zile a fost distribuit în întreaga țară.

“Dacă vorbim despre subiectele principale ale Zilei Naționale de informare politică, acestea sunt cele mai importante evenimente care au loc în țara noastră. Astăzi, după eliberarea statului capturat, formarea unei noi majorități parlamentare și investirea Guvernului, ne confruntăm cu o sarcină foarte dificilă de a curăța toate structurile statului și de a le construi pe baza respectării stricte a legii.

Sunt convinsă că noua coaliție, împreună cu Prim-ministrul RM, Maia Sandu, în frunte cu Președintele RM, Igor Dodon, va putea să unifice societatea și să contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării noastre, cu susținerea partenerilor externi”, a scris speakerul Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.


Publicat: 09:17 22/07/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri