Un tânăr din Dondușeni, reținut de polițiștii sectorului Botanica și cercetat penal după ce ar fi jefuit un alt tânăr


Tânăr în vârstă de 22 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore pentru comiterea unui jaf stradal.

Astfel, la data de 20 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție municipiul Chișinău, au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor a capitalei, comunicând că a fost jefuit de telefonul mobil "Samsung MI 10", preț de 2 500 lei, în timp ce se deplasa pe bulevardul Decebal, spre domiciliu de el s-a apropiat un individ și in mod deschis i-a sustras telefonul, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii imediat au dispus inițierea unui șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și reținerea făptașului. Astfel în urma acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine a fost stabilită identitatea individului, ulterior acesta fiind reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția cu privire la cele întâmplate, totodată comunicând că telefonul sustras l-a vândut unei persoane necunoscute obținând un profit.

La moment polițiștii întreprind măsuri în depistarea bunului sustras, pentru a fi returnat proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Publicat: 12:47 23/08/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri