Șeful statului a participat la ceremonia de inaugurare a monumentului Eroilor căzuţi pentru apărarea Patriei din satul Dumitreni (VIDEO)


În continuarea vizitei în raionul Florești Președintele Igor Dodon a participat la Ceremonia de inaugurare a Monumentului eroilor căzuți în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, în satul Dumitreni.

Șeful statului a salutat toți participanții la eveniment și i-a felicitat cu prilejul inaugurării monumentului care are loc chiar în ziua cînd este marcat și hramul localității.

De asemenea i-a felicitat cu cea de-a 75-a aniversare a eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă. În mod special, Președintele Dodon a exprimat profund respect doamnei Eudochia Sochirca, văduvă de război, care a născut 10 copii, are 23 de nepoți și 17 strănepoți.

"I-am îndemnat pe toți să păstreze memoria despre eroii căzuți pe cîmpul de luptă și să nu permită repetarea evenimentelor groaznice ce au avut loc în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei", a declarat Igor Dodon.Publicat: 17:03 28/08/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri