Ion Ceban: Vreau un Chișinău pentru toți, un Chișinău pentru tine, un Chișinău pentru fiecare!


Candidatul PSRM pentru funcția de primar general al capitalei Ion Ceban susține în aceste momente o conferință de presă.

"În această campanie merg să înving și vreau să acumulez experiența de învingător. În campania aceasta voi fi mai insistent și mai activ! Mă limitează doar 24 de ore din zi la ceea ce îmi propun să fac.

Astăzi vreau să semnez un angajament și este una din promisiunile mele, promisiuni publice, e un cadru de comportament pe care nemijlocit îl voi respecta. Eu voi fi cel care răspunde pentru ceea ce semnez astăzi în fața dumneavoastră.

În zilele următoare voi prezenta programul de administrare a municipiului Chișinău, unde vor fi și programele prioritare, dar și toate soluțiile cum rezolvăm acele probleme și amenințări prin aceste programe.

Chișinău are probleme serioase, acumulate de-a lungul anilor cât a fost administrat prost. Acum Chișinăul are nevoie de oameni serioși pentru rezolvarea problemelor acumulate.

Oameni care nu fac spectacole, după care se plâng cine și cum i-a împiedicat să lucreze. Chișinăul a tot avut primari pe care i-a încurcat ceva. Pe mine nu mă va împiedica nimeni să fac tot ce mă angajez prin documentul semnat astăzi.

Înregistrați acțiunea de astăzi ca să știți că ulterior îmi veți putea aminti oricând, în orice minută și în orice secundă de aceste angajamente.

Contez pe faptul că vom putea construi un parteneriat reciproc avantajos atît cu orășenii, cît și cu mass-media. Eu vreau să știu cum să construim un Chișinău pentru toți, un Chișinău pentru tine, un Chișinău pentru fiecare", a declarat Ion Ceban.

Urmăriți transmisiunea LIVE pe site-ul nostru ACCENT TV:Publicat: 10:40 13/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri