21 de candidați se vor lupta pentru fotoliul de primar al capitalei!


21 de candidați se vor lupta pentru fotoliul de primar al capitalei! Informația a fost făcută publică în cadrul Consiliului Municipal Chișinău după ce joi a fost ultima zi de depunere a documentelor. Mai mult de jumătate din cei înscriși în cursa electorală au depus actele pe ultima sută de metri.

Ion Ceban, candidatul PSRM în cursa pentru primăria Chișinăului se numără printre primii care a depus documentele de înregistrare.

Printre cei care au lăsat pentru ultima zi depunerea documentelor se numără, candidatul ”Partidului Nostru” Ivan Diacov, președintele ”Partidului Liberal” Dorin Chirtoacă, fostul primar interimar Ruslan Codreanu, fostul ministru al apărării, Vitalie Marinuță, președintele Partidului Popular Românesc, Vlad Țurcan, precum și ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase dar și Vladimir Cebotari din partea Partidului Democrat căruia în aceiași zi i-a fost retrasă imunitatea parlamentară.

Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău are la dispoziție 7 zile pentru a analiza documentele depuse iar candidații la rândul lor au dreptul să înceapă campania electorală din momentul înregistrării.


Publicat: 10:32 20/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri