Prim-ministrul Ion Chicu a avut o discuție cu Ambasadorul Republicii Belarus


Prim-ministrul Ion Chicu a avut o discuție cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, domnul Siarhei Chichuk.

Excelența Sa a felicitat premierul cu învestirea în funcție și a urat Guvernului Chicu succes, subliniind caracterul prietenos al relațiilor bilaterale.

Șeful Executivului a informat Ambasadorul despre planul Guvernului de a investi masiv în anul 2020, în dezvotarea infrastructurii rutiere cu scopul de a impulsiona procesul de modernizare a economiei naționale, de asemenea menționînd în lista priorităților reforma justiției.

Ambii oficiali s-au expimat pentru intensificarea dialogului confirmînd existența oportunităților de cooperare pe domenii precum construcția drumurilor, crearea întreprinderilor industriale mixte, dezvoltarea industriei IT. În context a fost abordat subiectul reducerii tarifelor pentru serviciile de roaming.

Premierul Chicu s-a arătat convins că intensificarea comunicării pe platforma Comisiei interguvernamentale mixte moldo-belaruse v-a impulsiona schimburile economice bilaterale.


Publicat: 15:30 14/12/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri